Procedo PES Cup 2011Poštovani ljubitelji virtualnog nogometa,
pripremite se za turnir u najprodavanijoj nogometnoj simulaciji Pro Evolution Soccer 2011 - "PES 2011 Procedo Cup"!
Procedo d.o.o. Vam donosi turnir u Splitu, koji će se održati u subotu i nedjelju 15.-16. siječnja 2010. Događaj će se održati u prostorijama tvrtke Procedo d.o.o., te ćemo imati lounge prostor u susjednom caffe baru Squash, na adresi Boktuljin put bb.

Igrat će se na dva LCD televizora i dvije Xbox 360 konzole uz ugodno društvo atraktivnih hostesa. Glavna nagrada je X360 Arcade + igra, no tu su i utješne nagrade za drugoplasiranog i trećeplasiranog natjecatelja.

Natjecanje je organizirano za 64 natjecatelja na način da se igra '1vs1'. Natjecatelji su podijenjeni u osam skupina po četiri igrača, u kojoj svaki natjecatelj igra protiv svakoga. Grupni dio se igra bez uzvrata, tj. svaki natjecatelj igra 3 utakmice, dok dvoje najbolje plasiranih prolaze u "knockout" fazu. U "knockout" fazi se igra jedna utakmica, a ako je potrebno, produžetci i jedanaesterci se igraju da bi se dobio pobjednik.

SUSTAV NATJECANJA:
Vrijeme meča: 10 minuta
Kamera: WIDE
Vrijeme: FINE
Broj pauziranja po meču: 3
Forma: normal (svi zeleni)
Ozljede: da
Broj zamjena: 3

Turnir je otvoren za sve, dakle pozivamo i sve one koji nisu zainteresirani za sudjelovanje na turniru da dođu pogledati poneku utakmicu, ili se zabaviti u naš lounge prostor u susjednom caffe baru Squash, gdje vas očekuje LCD televizor, Xbox 360 i kinect, kojima se slobodno možete poslužiti. U caffe baru će se posluživati kava, pivo i ostali napitci, a nudimo vam i besplatnu WiFi konekciju.

Natjecanje će trajati od 1000 - 1800. Za dodatne informacije o turniru, te eventualna pitanja možete nam se javit na procedo@procedo.hr, ili nam se obratiti putem Facebook ili Twitter stranice.