Fiskalna blagajna POS SECTOR je spremna za nastupajuću fiskalizaciju u Hrvatskoj! Jeste li Vi?

POS Sector je program za ugostiteljstvo, ili kako popularno zovemo još i POS blagajna, uspješno je prošao već dvije fiskalizacije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Iskustva su velika i namjeravamo ih primjeniti i iskoristiti i za nastupajuću fiskalizaciju u Hrvatskoj.

Za više informacija pogledajte video prezentaciju POS Sectora

POS SECTOR je program za ugostiteljstvo. Program za blagajne je napravljen za rad na touch screen tehnologiji, uz korištenje čitača magnetnih kartica je sve što je potreban za prirodan, brz i efikasan rad.

Treba istaknuti da posjeduje opciju za rad sa više printera i rad sa dlanovnicima (PDA) što ga čini neizostavnim sustavom za najmodernije ugostiteljstvo. Koristi se u svim ugostiteljskim usluznim djelatnostima neovisno o obliku i namjeni od najmanjih do najvecih u svojim verzijama prilagađenim za specificne načine rada.

Vaša usluga će biti brža i kvalitetnija, što rezultira zadovoljstvom klijenta, većim prometom, vrhunskom kontrolom osoblja, tačnim stanjem zaliha, alarmiranjem na minimalnim zalihama robe, moderan način rada.

Cijena POS Sectora Touch professional je 4500kn.