Internet Marketing

Google Adwords menadžment

Ako imate potrebu za predstavljanjem usluga ili proizvoda na internetu, neizbježan segment u cijeloj priči je Google AdWords sustav. Riječ je o najpopularnijoj oglasnoj platformi, a svojim velikim mogućnostima i naprednim opcijama zahtjeva od oglašivača da zna što radi (pogodili ste, tu mi uskačemo).

Strategija internetskog marketinga

Bilo da tek planirate objaviti web stranicu ili redefinirati strategiju postojeće, analiza i postavljanje ciljeva internetskog marketinga pomoći će vam u planiranju web poslovanja i pokazati načine do kojih je moguće doći do korisnika vaših usluga ili proizvoda.

Optimizacija za tražilice

Optimizacijom za tražilice (SEO) možete utjecati na poziciju vaših web stranica na Googleu. Kako bi osigurali kvalitetan promet prema vašim stranicam za Vas pronalazimo ključne riječi koje odgovaraju vašem poslovanju. Ključne riječi zatim primjenjujemo u optimizacijskom procesu s ciljem ostvarivanja što bolje pozicije na pretraživaču.

Cijene?

Zbog specifičnosti svakog projekta i različitih zahtjeva klijenata cijene je teško postaviti unaprijed. Iz tog razloga predlažemo da nas kontaktirate kako bi mogli precizirati cijenu.