IT Podrška

Procedo IT Podrška namijenjena je svim pravnim osobama koje imaju potrebu za profesionalnu i efikasnu informatičku podršku kao i održavanje informatičke strukture po iznimno pristupačnim cijenama.
Procedo IT podrška nudi Vam 24/7 skrb o Vašoj informatičkoj opremi već od 100 kn mijesečno.
Unutar Procedo IT paketa podrške dobivate:

Neograničena telefonska IT podrška

Telefonska podrška podrazumijeva stručno savjetovanje i upute za rješavanje širokog spektra manjih informatičkih problema u svakodnevnom poslovanju.

Neograničeno daljinsko povezivanje

Pomoću daljinskog povezivanja u mogućnosti smo brzo riješiti preko 90% računalnih problema bez potrebe za dolaskom na Vašu lokaciju, na način da privremeno preuzmemo kontrolu Vašeg računala preko sigurne internet veze.

Neograničena IT podrška na terenu

Zavisno o vrsti odabranog paketa, nudimo Vam unaprijed dogovoreni broj dolazaka naših visoko kvalificiranih tehničara, opremljenih i educiranih za saniranje IT kvarova na Vašoj lokaciji.

Redovito održavanje i nadogradnja sustava

Otprije nam je poznato kako je bolje spriječiti nego liječiti, što se može primijeniti i u informatici gdje pomoću posebnih programa za redovito mjesečno održavanje možemo uočiti i ispraviti potencijalne probleme te povećati učinkovitost i ojačati sigurnost sustava primjenom najnovijih IT rješenja.

Hardverski i softverski pregled

Održavanje i nadogradnja sustava podrazumijeva redovite provjere Vašeg sustava kako bi se izbjegli potencijalni kvarovi i minmalizirala mogućnost pada sustava.

Ukoliko smatrate da nemate potrebe za mjesečnim paušalom, za sve kvarove i pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 021 352 478, ili na podrska@procedo.hr i mi ćemo Vam u najbržem mogućem roku otkloniti Vaš kvar. Dolasci po pozivu biti će obračunati po Procedo cjeniku usluga link.