Usluge

IT podrška

Procedo IT Podrška namijenjena je malim i srednjim poslovnom korisnicima koji žele brzu, visokoprofesionalnu i cjenovno pristupačnu informatičku podršku u kojoj su objedinjene i sve druge usluge potrebne za održavanje sigurne i pouzdane informatičke infrastrukture.

Pročitaj više...

Izvođenje Projekta

Na osnovu projektnog zadatka i projektne dokumentacije izvodimo sve radove potrebne za izgradnju definiranog sustava bilo da je riječ o računalnoj mreži, serverskog sustava ili bilo kakov drugi IT projekt.

Savjetovanje

Informatičko savjetovanje jest davanje Vama znanje i savjete u kojem smjeru razvijati svoju informatički sustav. Svojim iskustvom, i uz Vašu suradnju definiramo sve Vaše informatičke potrebe i naj taj naćin planiramo daljnji razvoj.

Pročitaj više...

Izrada web stranica

Procedo d.o.o. je mogućnosti ponuditi Vam široki raspon usluga na ovom području:

  • Izrada dizajna Internet i intranet stranica
  • Implementaciju suvremenih Internet CMS rješenja (sustavi za samostalno održavanje stranica)
  • Implementaciju Intranet rješenja baziranih na Microsoft Sharepoint tehnologiji
  • Dizajn i izrada grafičkog sučelja aplikativnih rješenja.

Pročitaj više...

Internet Marketing

Ako imate potrebu za predstavljanjem usluga ili proizvoda na internetu, neizbježan segment u cijeloj priči je Google AdWords sustav. Riječ je o najpopularnijoj oglasnoj platformi, a svojim velikim mogućnostima i naprednim opcijama zahtjeva od oglašivača da zna što radi (pogodili ste, tu mi uskačemo).

Pročitaj više...