Uvjeti korištenja

Uvjeti prodaje
Proizvode Procedo d.o.o. smiju kupovati samo osobe iznad 18 godina.

Uvjeti dostave
Dostavu roba vrši Hrvatska Pošta i to za područje Hrvatske, Europe i Svijeta. Usluge se automatski obračunavaju u košarici.

Reklamacije
Svaki proizvod reklamiran u roku 10 dana od dana isporuke biti će pravovremeno zamijenjen. Proizvodi reklamirani nakon toga biti će popravljani u garancijskom roku u ovlaštenim servisima tvrtke Procedo d.o.o. diljem Republike Hrvatske.

Povrat robe
Roba se može vratiti u roku od 10 dana od dana isporuke isključivo na adresi tvrtke Procedo d.o.o.

Informacije na web trgovini
Procedo d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Procedo d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Procedo d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje Procedo d.o.o.

Cijene u valutama
Ukoliko su pokraj cijena u hrvatskim kunama prikazane i cijene u ostalim valutama, napominjemo da se valutne cijene izračunavaju prema tekućoj tečajnoj listi i služe isključivo kao informacija prema kojoj se kupac može okvirno informirati o iznosu u valuti. Naplaćeni iznosi mogu se razlikovati od onih prikazanih ovdje. Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti. Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz Eura u hrvastku Kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

Prices in other Currencies
If there are prices shown in currencies other than Croatian Kuna, we state that those prices are calculated according to the current exchange rate of Croatian National bank, and they serve only as information for buyers. The charged price can be different than those displayed here.
All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.